Bolnisnica za ginekologijo in porodnistvo Kranj Ginekologija Kranj

Splošni pogoji uporabe, politika zasebnosti

Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Uporabljamo piškotke!

Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.
Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.